Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Михаил Белчев събира звезди в НДК

Михаил Белчев събира звезди в НДК

Михаил Белчев събира звезди в НДК

Михаил Бел­чев е сценарист на големия кон­церт „Третият лъч“, който събира звезди от няколко генерации в НДК. При 30 процента от капацитета на зала номер едно на 11 ноем­ври ще проз­вучат както някои от най-големите хитове в род­ната поп музика от десетилетия насам, така и абсолютно нови песни.

Мишо Бел­чев е готов с уникално добра балада в неговия типичен френ­ски стил, обвеян от аромата на роман­тика и нос­тал­гия. Пър­вата премиера на „Песенен пос­лес­лов“ беше през лятото във Варна, където Мишо и Крис­тина Бел­чеви редовно гос­туват с прек­рас­ните си шлагери. „Животът ми е пряка реч — тиренце между двете дати. Недейте се коси от жал и хич недейте се измъчва. Не вяр­вайте, че съм умрял, аз просто съм във друга кръчма“, пее Мишо Бел­чев с музиката на Хай­гашод Агасян.

Мар­гарита Хранова също е готова с изненада– „Пос­леден танц“. Овации ще има и за ней­ния хит „По пътя“. Орлин Горанов ще вдигне адреналина със „Светът е за двама“, „Да започ­нем отначало“ и „Анкора“. С любими песни ще блес­нат още Тони Димит­рова, Веселин Маринов, дует „Ритон“, Милица Божинова и Асен Мас­лар­ски, Деси Доб­рева, Хай­гашод Агасян, Камен Воденичаров, Тончо Ток­мак­чиев. Режисьор е Николай Априлов.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Португалия се развихри преди Евро 2020

Португалия се развихри преди Евро 2020

Европейс­кият шам­пион Пор­тугалия победи Израел с 4:0 в пос­лед­ната си кон­т­рола преди началото на Евро 2020, което ще се проведе от 11 юни …

Прочети още:

Loading...

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие