Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Италианските кино красавици

Италианските кино красавици

София Лорен – стилна икона

Причината за успеха на Софи Лорен може да се нарече упорит труд: красавицата изработи образа на енер­гични момичета от народа до най-малкия детайл. Гледайки акт­рисата, е трудно да се повярва, че изкус­т­вото на красотата може да се научи. Изис­каните маниери и харак­тер­ната за Лорен поход­ката със съб­лаз­нително люлеене на бед­рата са резул­тат от упорита работа с учители в началото на кариерата й.

Очаровател­ната Орнела Мути – пръска чар в „Укротяване на опър­ничавата“. Фил­мог­рафията на акт­рисата започва на 15-годишна въз­раст с“Най-красивата съп­руга”. Артис­тич­ност и харизма й помагат да се справи. Чув­с­т­вената италианка продъл­жава да показва жен­с­т­веност от екрана.

Моника Белучи – красота в кадъра, красота в живота. Белучи е обичана заради красотата си. Звезда е в списъка на най-красивите жени в Холивуд. Във фил­мовата й кариера са роли на тем­перамен­тни магьос­ници, пом­позни дами и просто жени.

Орнела Мути – непов­торима с Адриано Челен­тано в комедията „Укротяване на опър­ничавата“. Фил­мог­рафията на акт­рисата започва на 15-годишна въз­раст с “Най-красивата съп­руга”. Артис­тич­ността и хариз­мата й помог­наха да се справи с ролята. Чув­с­т­вената италианка продъл­жава да показва на зрителите уникална жен­с­т­веност.

България

Икономика

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...