Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Анджелина Джоли е гореща брюнетка на Холивуд.

Анджелина Джоли е гореща брюнетка на Холивуд.

Тя обича хлад­ното оръжие и умее да стреля точно с пис­толет. Ролите й на ченге и шпионин я правят извес­тна по цял свят. На гърба си има татуровки на рож­дените дати на шестте си деца.

Анджелина е родена на 4 юни 1975 г. в семейс­т­вото на американ­с­кия актьор Джон Войт и френ­с­ката акт­риса Мар­шелин Бер­т­ран. Кръс­т­ниците ѝ са също актьори – Жак­лин Бисет и Мак­симилиан Шел. Родителите ѝ се раз­веж­дат, когато е на година. Живее с брат си при майка си. Има трудно и бедно дет­с­тво. Пър­вите ѝ изпъл­нения на теат­рална сцена са, когато на 11 години пос­тъпва за две години в школата за театър и кино на Лий Страс­бърг в Лос Анджелис. През ученичес­ките си години в Beverly Hills High School се чув­с­тва аут­сай­дер заради нес­тан­дар­т­ния си вън­шен вид, навика си да се облича с дрехи втора упот­реба. През 19972000 г прави големия си пробив в киното с филми като „Джия“, „Колек­ционерът“, „Луди години“, „Да изчез­неш за 60 секунди“. За касово най-успешни се смятат „Похитители на гроб­ници“ в които играе Лара Крофт.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Португалия се развихри преди Евро 2020

Португалия се развихри преди Евро 2020

Европейс­кият шам­пион Пор­тугалия победи Израел с 4:0 в пос­лед­ната си кон­т­рола преди началото на Евро 2020, което ще се проведе от 11 юни …

Прочети още:

Loading...

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие