Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон28092020

Брой 185, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.68113 BGN1 GBP = 2.14119 BGN1 CHF = 1.81129 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Варненският театър и опера със сцена на открито

Варненският театър и опера със сцена на открито

От 1 юни във Варна под отк­рито небе ще отвори новата лятна сцена. Новото прос­т­ран­с­тво е обособено до един от изходите на сградата на театъра към ул. “Русе“ като името “Зад театъра“. Мяс­тото е обг­радено от зелената свежест на теат­рал­ната градинка и в горещите дни и нощи ще бъде артис­тично убежище.

Мес­тата за зрители ще са 55, аран­жирани при спаз­ване на всички изис­к­вания за безопас­ност..

На 1 юни в 18.00 ч най-малките ще гледат спек­такъла “Прик­лючения опасни с герои слад­ког­ласни“ — мюзикъл за деца и въз­рас­тни по текст на Недялко Йор­данов с музиката Хай­гашод Агасян в пос­танов­ката на Кос­тадин Бан­дутов.

На 3 юни от 18.00 ще има “Приказен кон­церт“ — “Дет­ски албум“ от Чай­ков­ски в изпъл­нение на солисти от операта с раз­каз­вач актьорът Стоян Радев. Официал­ното отк­риване сцена “Зад театъра“ е на 10 юни от 21.00 ч със спек­такъла “Любовни писма“ — роман­тична драма по Албърт Р. Гърни, пос­тановка на режисьора Георги Михал­ков.

България

Икономика

Спорт

Сърбин замеси Гришо в скандал с COVID-19

Най-добрият бъл­гар­ски тенисист Григор Димит­ров беше забър­кан в скан­дал с коронавирус в Париж. Треньорът на отс­т­ранения от „Ролан Гарос“ Дами…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Тежка есен за родните картофопроизводители

Тежка есен за родните картофопроизводители

Помощта за бранша е пренебрежимо малка и не покрива дори половината от разходите, направени за тазгодишното производство, казват земеделци

Из…

Прочети още:

Loading...