Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт11082020

Брой 151, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6627 BGN1 GBP = 2.16941 BGN1 CHF = 1.81263 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) РОМАНТИЧНИ И ЗАБАВНИ МЮЗИКЪЛИ ГЛЕДАМЕ В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ”

РОМАНТИЧНИ И ЗАБАВНИ МЮЗИКЪЛИ ГЛЕДАМЕ В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ”

РОМАНТИЧНИ И ЗАБАВНИ МЮЗИКЪЛИ ГЛЕДАМЕ В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ”

Истин­ски въл­нуващи и зареж­дащи дни очак­ват посетителите в кино „Люмиер Лидл”в началото на фев­руари. В месеца на любовта зрителите ще могат да си подарят забавно пътуване из пос­лед­ното десетилетие с най-новите филми от прог­рамата на фес­тивала „Ах, този мюзикъл”. Роман­тич­ният „Романс и цигари”, нашумелият „Кот­ките” и любимият на мнозина „LaLaLand” ще рад­ват почитателите на музиката и киното 1 до 4 фев­руари от 19.00 ч.

Въл­шебен и раз­личен от любов­ните истории, които сме свик­нали да гледаме, „Романс и цигари” е филм, който бяга от холивуд­с­ките клишета с дръзка оригинал­ност, изненад­ваща сек­суал­ност, иск­рени емоции и анар­хична свобода. Лен­тата раз­казва за една оцеляла, но очукана, изпъл­нена с гор­чивина любов, звучаща еднов­ременно като фарс и романс, която предиз­виква доб­рия вкус с цинич­ност, смек­чена от витал­ност и неочак­вана неж­ност. Прожек­цията на филма е на 1 фев­руари от 19.00 ч.

Най-новият мюзикъл, който предиз­вика истин­ска вълна от раз­нос­т­ранни емоции е „Кот­ките” по мюзикъла на Андрю Лойд Уебър — ще бъде излъчен на 2 и 4 фев­руари от 19.00 ч.

Том Хупър събира на едно място неиз­вес­тни актьори и звезди като Джуди Денч, Дженифър Хъд­сън, Йън Мак­келън, Тей­лър Суифт и Идрис Елба. Това е света на тан­цуващите и пеещи котки, които ще раз­кажат съд­бата си и определено ще ви омагьосат.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие

130 кооперативни следи в българската история

130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история

Уважаеми читатели, днес в руб­риката „130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история“ ще Ви запоз­наем с измененията в кооператив­ния закон от 19

Прочети още:

Loading...