Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт11082020

Брой 151, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6627 BGN1 GBP = 2.16941 BGN1 CHF = 1.81263 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Орнела Мути пристига в България

Орнела Мути пристига в България

Орнела Мути пристига в България

Актрисата ще бъде специален гост на четвъртия Фестивал на италианското кино

Кино “Люмиер Лидл“ ще бъде домакин на чет­вър­тото издание на “Фес­тивалa на италиан­с­кото кино в Бъл­гария“. Девет кинот­ворби ще пред­с­тавят вър­хови пос­тижения в раз­лични сфери на една от най-живописните области в Италия — област Пулия. Фес­тивалът се организира от Италиан­с­ката тър­гов­ска камара в Бъл­гария в пар­т­ньор­с­тво с НДК.

Почетни гости на таз­годиш­ното издание са едни от най-големите знаменитости на италиан­с­кото кино и театър - режисьорът и актьор Джан­карло Джанини и очаровател­ната акт­риса Орнела Мути.

Живата легенда Джан­карло Джанини е номиниран за Оскар за “Пас­куалино Седемте красавици“ (1975 г.), наг­раден за най-добър актьор на фес­тивала в Кан за “Филм за любовта и анар­хията“ (1973 г.), носител 5 пъти на “Давид на Донатело“. Орнела Мути е извес­тна у нас с фил­мите “Бони и Клайд по италиан­ски“, “Пос­лед­ната жена“ (1976г.), “Лудо влюбен“ (1981 г.) и други.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие

130 кооперативни следи в българската история

130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история

Уважаеми читатели, днес в руб­риката „130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история“ ще Ви запоз­наем с измененията в кооператив­ния закон от 19

Прочети още:

Loading...