Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 59, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Младен Маринов: Такива хора са решени на всичко!

Младен Маринов: Такива хора са решени на всичко!

Младен Маринов: Такива хора са решени на всичко!

Не сме имали инфор­мация за бяг­с­тво, ако беше така, щеше да има взети мерки. Имали сме такива случаи на засичане на планове за бяг­с­тво, които са били прекъс­вани, твърди глав­ният сек­ретар на МВР. Продъл­жава издир­ването на избягалите рецидивисти. Все още няма инфор­мация, но продъл­жаваме активно работа и издир­ване. Работим по раз­лични линии, както и във връзка с тех­ните близки, уточни глав­ният сек­ретар на МВР Младен Маринов пред БНТ. Тези мъже са изк­лючително опасни. Владимир Пелов е доста ком­бинативен, дори самата организация на бяг­с­т­вото изис­ква умения и решител­ност. Ако граж­даните имат съм­нения, по най-бързия начин да се обадят на телефон 112, не тър­сете кон­такт с тях. Гаран­тираме аноним­ност, апелира Маринов.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Световното клубно първенство с 32 тима от 2025 година

ФИФА обяви официално квалификацион­ните критерии за новото световно клубно пър­вен­с­тво с 32 отбора от 2025 година, когато Реал (Мад­рид) и Челс…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие