Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 183, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Антон Тодоров вече не е депутат

Антон Тодоров вече не е депутат

Антон Тодоров вече не е депутат

Народ­ното съб­рание гласува остав­ката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За остав­ката гласуваха 153 народни пред­с­тавили, против се обявиха 14, а въз­държа ли се — 11, с което остав­ката бе приета, предава БГНЕС. Той я подаде след скан­дал заради негови думи към водещия на сут­реш­ния блок на „Нова телевизия“ Вик­тор Николаев. Депутатът каза на жур­налиста, че упот­ребява силни думи, които могат да му изядат хляба. Пар­тия ГЕРБ се раз­г­раничи от казаното на народ­ния пред­с­тавител. Той самият пък под­несе извиненията си на Николаев и заяви, че думите му били прев­ратно интер­п­ретирани. Втора сед­мица депутатите обсъж­дат пър­вото си сед­мично заседание желанието на свой колега да излезе от редиците им. Миналата среда народ­ните пред­с­тавители оставиха зад депутат­с­ката банка изб­раника от Хас­ков­ски район Делян Доб­рев. Той поиска да си тръгне от Народ­ното съб­рание, след като се раз­горя скан­далът с наз­начения в Община Хас­ково, добил извес­т­ност като “Кум­гейт“, комен­тира Аген­ция КРОСС.

Стой­нев: Тодоров е сим­вол на опрос­тач­ването в политиката

Явлението „Антон Тодоров“ раз­к­рива кух­нята на ПП ГЕРБ, заяви от трибуната на НС заместник-председателят на ПГ на „БСП за Бъл­гария“ Драгомир Стой­нев. Само за сед­мица Антон Тодоров се превърна от изк­лючителна лич­ност с пер­фек­тна аналитич­ност и пун­к­туал­ност до нежелан колега, който тежи на ПП ГЕРБ. Десетина дни от номинацията за шеф на Комисията по досиетата, а сега оставка. Защо бе колеги, нима не нарича често и цветущо опозицията „убийци“? Нима не громи дос­татъчно комунис­тите?“, попита иронично Стой­нев.

Той просто дръпна рязко мас­ката, и всички видяхме какво е ГЕРБ. ГЕРБ е вът­решна сила, която под­рива демок­рацията, национал­ното един­с­тво и авторитетът на инс­титуциите. Антон Тодоров е сим­вол как в политиката влизат хора, които я прев­ръщат в мръсна работа. Той е сим­вол на тотална безог­ледна злоупот­реба с миналото, под­к­лаж­дане на омразата в бъл­гар­с­кото общес­тво. Антон Тодоров е сим­вол на опрос­тач­ването в политиката“, обяви Стой­нев. Социалис­тът заяви, че БСП винаги ще нас­тоява за дър­жав­ност и призова ГЕРБ да спрат да разяж­дат инс­титуциите отвътре.

Напус­налият пар­ламента депутат щял да се занимава с жур­налис­тика, не било добре да му бъдете враг

Шокиращо или без­работ­ният засега бивш депутат Антон Тодоров щял се занимава с жур­налис­тика. Това обяви самият той, след като бе приета остав­ката му като народен пред­с­тавител. Остав­ката бе гласувана и приета от пар­ламента, а Антон Тодоров обясни, че тя е лично негово решение, не е нареж­дане на премиера и пред­седател на ГЕРБ Бойко Борисов, който дори искал Тодоров да остане депутат.

След остав­ката извес­тно време ще се занимавам с основ­ната ми дей­ност, която е жур­налис­тика. Имам няколко пред­ложения за предавания, ще го обмисля и с премиера, уточни Тодоров.

България

България отбеляза 114 години от Независимостта

България отбеляза 114 години от Независимостта

Всяко поколение трябва да отстоява независимостта, заяви в обръщение президентът Румен Радев

С тър­жес­т­вени церемонни в цялата страна бе отбел…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Реномираната столична арт галерия “Вежди“ пред­с­тавя изложба живопис и скул­п­тура на Нина Русева и Иван Русев, наречена „Две поколения“.

Дъщеря…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Виктория Томова на полуфинал в Будапеща

Първата ракета на България Виктория Томова се класира за полуфиналите

на тур­нира на клей от сериите WTA 125 в унгар­с­ката столица Будапеща с н…

Прочети още:

Loading...

Свят

Владимир Путин обвини Запада в “ядрен шантаж“

Киев получи директни указания да скъса всички споразумения, заяви руският президент

“Срещу нас започна и ядрен шан­таж. Става дума не само за …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...