Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Първанов: Срещу тероризма да се действа решително, като Путин

Първанов: Срещу тероризма да се действа решително, като Путин

Трябва да се удари на място, не да се чакат терорис­тите да дой­дат на европейска територия. Така, както нап­рави Путин.

Това каза в интервю за БНТ Георги Пър­ванов, президент на Бъл­гария в периода 20022012 година и нас­тоящ лидер на АБВ.  Той е категоричен, че „европейс­ката архитек­тура на сигур­ност е немис­лима без Русия“.

Виж­дате колко неадек­ватен е Западът. Европа няма лидери. Няма ги онези лидериn с харак­тер, имат замах, комен­тира той.

Мирът е по-скъп от вой­ната. Миг­ран­т­с­ките общ­ности заляха Европа. Те са втори, трети поколения, които не са се променили и на йота”, комен­тира Пър­ванов.  

Трябва да се знае, че корените на много от тези явления е свър­зано със социал­ното раз­деление, посочи бив­шият дър­жавен глава.

Той под­черта, че много от днеш­ните процеси тръг­ваха от вой­ната в Ирак, която беше необос­нована, която оправда нашите опасения,че от мал­ките терорис­тични групировки ще се роди голям терорис­тичен фронт. Според него трябва по-ефективно сработ­ване между армията и МВР относно охраната на границата и бор­бата с тероризма. Само с едно учение няма да се случи това, допълни той.

Пър­ванов бе категоричен, че АБВ няма да под­к­репи промените в Закона за МВР.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие