Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 56, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) АБВ готови да подкрепят предложението на премиера

АБВ готови да подкрепят предложението на премиера

Според мен Румяна Бъч­варова е добра кан­дидатура за минис­тър на вът­реш­ните работи, обяви Кирил Цочев от ПГ на АБВ, пред жур­налисти в Народ­ното съб­рание, предаде Аген­ция „Фокус“. По думите му министър-председателят е бил много убедителен и корек­тен с коалицион­ните си пар­т­ньори. „Ще трябва да дадем дос­татъч­ната под­к­репа на министър-председателя“, заяви Цочев. Според него когато един човек, решава да си отива той си отива и от АБВ ще гласуват „за“ остав­ката на Веселин Вуч­ков като вът­решен минис­тър. Той посочи, че АБВ ще под­к­репи кан­дидатурата на Румяна Бъч­варова като минис­тър на вът­реш­ните работи.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Световното клубно първенство с 32 тима от 2025 година

ФИФА обяви официално квалификацион­ните критерии за новото световно клубно пър­вен­с­тво с 32 отбора от 2025 година, когато Реал (Мад­рид) и Челс…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие