Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) „Майки срещу войната“ внесоха подписка в НС

„Майки срещу войната“ внесоха подписка в НС

„Майки срещу войната“ внесоха подписка в НС

Пред­с­тавители на инициативата “Майки срещу вой­ната“ внесоха в Народ­ното съб­рание под­писка, под­к­репена от над 5000 души, съобщи БНР.

Пред­седателят на инициатив­ния комитет Вера Иванова от инициативата “Сис­темата ни убива“ пред­с­тави основ­ните искания. Сред тях са Бъл­гария да бъде инициатор на мирни преговори, които да спрат воен­ните дейс­т­вия в Украйна, отнемащи живота на невинни граж­дани:

“За мирни преговори, за невъв­личане на Бъл­гария в тези военни кон­ф­ликти. Голяма под­к­репа получихме. Над 22 града излез­наха за мирен поход, които събираха също под­писи в под­к­репа на граж­дан­с­ката инициатива и се надяваме и това е целта на граж­дан­с­ката инициатива, че е крайно време тези, които управ­ляват, тези, които са в Народ­ното съб­рание, да чуят хората, да чуят май­ките и да чуят всъщ­ност хората какво искат“.

Сред под­к­репящите инициативата “Майки срещу вой­ната“ са жур­налис­тът Анна Зар­кова, треньорът по художес­т­вена гим­нас­тика Нешка Робева, дирек­торът на национал­ната психиат­рична бол­ница док­тор Цветес­лава Гълъбова, историкът професор Искра Баева. Под­пис­ката ще бъде внесена също в Минис­тер­с­кия съвет и в президен­т­с­ката инс­титуция.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие