Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Грузинец обърна джип с 18 мигранти

Грузинец обърна джип с 18 мигранти

Грузинец обърна джип с 18 мигранти

Джип с 18 нелегални миг­ранти катас­т­рофира след гонка с полицията на пътя между Елхово и Бур­гас снощи, съобщи Би Ти Ви, като се позова на инфор­мация на “Гранична полиция“.

Около 19.30 часа в сряда пат­рул на “Гранична полиция“ засича на пътя край Болярово джип, който е потен­циално рис­ков. Пос­ледва прес­лед­ване, при което колата се обръща в канавка. В него са пътували 18 чужди граж­дани, а шофьорът е грузинец. Всички са задър­жани и са отведени в раз­п­ределител­ния цен­тър за бежанци в Елхово.

30-годишна бременна жена от Ирак и 10-годишно мом­ченце от Сирия обаче са пос­т­радали и са тран­с­пор­тирани в Облас­т­ната бол­ница в Ямбол. Те са нас­танени в отделението по хирур­гия, като опас­ност за живота им няма.

“ Жената е бременна в 45 месец, със­тоянието и на двамата е стабилно. Към момента няма опас­ност за живота им, те са с мозъчно сът­ресение“, обясни заместник-директорът на МБАЛ-Ямбол д-р Вален­тин Въл­чев.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие