Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон01062020

Брой 100, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.75631 BGN ↓ 1 GBP = 2.17102 BGN ↓ 1 CHF = 1.82447 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Николай Илиев: Левски е пред фалит, властта трябва да накаже виновните

Николай Илиев: Левски е пред фалит, властта трябва да накаже виновните

Николай Илиев: Левски е пред фалит, властта трябва да накаже виновните

Държавата много добре знае кои са и трябва да ги вкара на топло - там, където заслужават, заяви легендарният защитник на „сините“

Бившият защитник на Левски Николай Илиев, който вчера навърши 56 години, заяви в интервю за „Гонг”, че „сините“ са пред фалит, а с виновниците трябва да се заеме държавата. „Левски наистина е в много тежка ситуация, но този отбор винаги е бил, е и ще бъде благодарение на публиката. Винаги съм вярвал във феновете, а те неведнъж са показвали обичта си към клуба. Да, невероятно е това, което правят в последните месеци, но не съм изненадан. Убеден съм, че с тази публика Левски ще пребъде, независимо откъде ще трябва да тръгне. Това, което сега се случва на Левски, се стовари върху ЦСКА преди време. Крайно време е някои институции да кажат защо двата клуба стигнаха дотук и кои са виновниците за състоянието на грандовете - ЦСКА фалира, а Левски е пред фалит. Не може някой да дължи 30 милиона, друг - 36 милиона, а някой да ги опрощава. Вярвам, че справедливостта ще възтържествува. Тези, които са допринесли двата гранда да стигнат дотук, трябва да си получат заслуженото. Бих казал част от собствениците, защото не поставям всички под общ знаменател. Държавата много добре знае кои са и трябва да ги вкара на топло - там, където заслужават“, сподели Илиев за тежката ситуация в клуба.

„Не излизам по никакъв повод, дори и до магазина. Храна и продукти поръчвам по телефона. Моята карантина започна няколко дни по-рано от официалната, сам си я наложих. За съжаление, едната ми дъщеря живее в Италия, и то в най-засегнатата област - близо до Милано. От месец и половина цялото семейство спазват желязна дисциплина, явно от мен са я наследили. Не излизат от вкъщи и не се оплакват. Тежко им е, сигурен съм, но го правят. Затова бих казал на всички - хора, стига с тези оплаквания, никой не може и няма да ни реши проблема. Само ние можем да си помогнем, като спазваме всички указания и препоръки. Държавата заслужава поздравления за спешните мерки, които предприе и заслужава поздравления. Според мен дори трябва да са още по-строги, за да има светлина в тунела. Всеки от нас носи отговорност не само за себе си, но и за роднини, близки, познати“, коментира Илиев и пандемията от коронавирус.

Първият български футболист в италианската Серия „А“ разказа как е отпразнувал рождения си ден: „Събрахме се цялата фамилия - децата, внуците. Всички бяха до мен в този ден. Разбира се, чрез видеоконферентна връзка. Изкарахме заедно повече от три часа - обядвахме, говорихме, смяхме се. Даже и подарък получих - обща снимка на четиримата внуци с пожелание - “Граници няма, когато има любов“. Невероятно изживяване, за пореден път се почувствах много специален. Най-големият ми внук, който е на 8 години и е кръстен на мен, върви по моите стъпки. Тренира футбол в Милан от 5-годишен, дано ме надмине“.

България

Икономика

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Решено: Събрания на открито за земеделските кооперации!

Земеделските кооперации ще провеждат общите си събрания на открито, при строга организация и кратък дневен ред. За провеждането им трябва да...

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

Кризата отвори очите на Ели Шербан за нови бизнес идеи

История за това как две изгорели помпи за напояване водят до откриването на два собствени магазина за зеленчуци

Все по-често се случва българ...

Прочети още:

Loading...