Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет28022020

Брой 294, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.79846 BGN ↓ 1 GBP = 2.32422 BGN ↓ 1 CHF = 1.84408 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Гръмна голям скандал с ас на Барселона

Гръмна голям скандал с ас на Барселона

Гръмна голям скандал с ас на Барселона

Голям скандал се заформи около нападателя на Барселона Антоан Гризман, съобщават медии в Испания. В основата му е елитното френско футболно списание “Франс футбол“. Авторитетното издание публикува предполагаеми думи на нападателя, в които французинът се оплаква от студения прием, който е имал в съблекалнята на Барселона. В материала се подчертава трудната връзка между Гризман и неговите съотборници, сред които Лео Меси. Според „Франс футбол“, Гризман често се оплаква на хората от обкръжението си за отношението към него от страна на съотборниците му. Подчертава се трудната адаптация на играча и враждебната среда, която го посреща.

Реакцията на французина обаче не закъсня. Гризман побърза да отрече появилите се твърдения. Той обяви, че никога не е давал интервю пред „Фран футбол“, нито е говорил в тази насока.

В същото време испанският спортен вестник „Ас“ информира, че защитникът на Барселона Самуел Юмтити е заспал по време на полицейски обиск в дома му. Посещението на униформените служители е свързано с обира, който крадци извършиха в дома на французина през септември 2019 г.

В момента на пристигането на полицаите Юмтити е играел на дивана си на видеоигра. Той разрешил на органите на реда да си свършат работата. Докато траел обискът, футболистът заспал. Полицаите свършили работата си и напуснали дома на бранителя без да го събудят.

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Още 12,9 млн. лв. за младите фермери по подмярка 6.1

Още 12,9 млн. лв. за младите фермери по подмярка 6.1

С допълнителни 12,9 млн. лева ще разполага бюджетът по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от Програмата за развитие н...

Прочети още:

Loading...