Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет22022019

Брой 291, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72441 BGN1 GBP = 2.2495 BGN1 CHF = 1.72441 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Краси Балъков доволен от успеха на Етър на „Българска армия”

Краси Балъков доволен от успеха на Етър на „Българска армия”

Краси Балъков доволен от успеха на Етър на „Българска армия”

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира победата на “виолетовите“ с 1:0 над ЦСКА при гостуването на “Армията“. Контролата беше последна и за двата отбора преди подновяването на първенството. Героят от САЩ94 изрази мнение, че за Любослав Пенев е щяло да бъде по-добре да застане начело на ЦСКА след проверката с Етър.

“Що се отнася до фундамента, който направихме в Турция, за мен бе интересно да проследя в този мач дали срещу един от водещите отбори ще можем да повторим това, което направихме в Турция. Доволен съм, че успяхме, резултатът не е от голямо значение. Първенството тепърва започва. Нека влезем в тази английска седмица, която ни направиха от самото начало, да видим дали сме подготвени всички отбори. Ако мине тя добре, значи сме си свършили работата“, започна Балъков пред “Гонг“.

Да ви кажа по-спокойно стоя на пейката, сравнено с миналата година. Това е по простата причина, че моите отбори знаят какво да правят на терена. Ако излезе класен тим, както е ЦСКА, и в добро състояние, ще ни бъде тежко. Но в края на краищата ние сме Етър“, продължи специалистът.

С Любо сме били съотборници. Уважаваме се всички, които сме играли заедно. На Любо желая много, много успехи и съм убеден и сигурен, че знае какво да направи. Сигурно има неща за коригиране, всеки треньор си има изисквания. Тази смяна може би дойде по-рано, ако бе след мача с Етър, щеше да е по-добре за Любо“, е мнението на Балъков.

Феновете ме питаха ние ли сме много силен отбор, или ЦСКА е слаб. Не трябва да омаловажаваме начина, по който играхме, ние много здрави мачове изиграхме в Турция, със силни отбори и над нивото на ЦСКА и успяхме даже да победим. Така че, мисля, и двете. На Любо трябва да му се даде време да влезе в обстановката и по най-бързия начин да сглоби един боеспособен тим“, завърши Балъков.

България

Икономика

Култура

„Приключенията на Лиско“ гостува в София

„Приключенията на Лиско“ гостува в София

Произведенията за Лиско на Борис Априлов са с изключително висока художествена стойност, съизмерима със световните произведения от рода на „…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие