Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет20072018

Брой 142, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на „Старата госпожа” още не е говорил с Кристиано

Треньорът на „Старата госпожа” още не е говорил с Кристиано

Старши треньорът на Ювен­тус Масимилиано Алегри нап­рави първи комен­тар на новината за тран­с­фера на Крис­тиано Роналдо в “Старата гос­пожа”. Алегри не спести ком­п­лименти за новото звез­дно попъл­нение на торин­с­кия гранд.

“Мисля, че това е много важен тран­с­фер, който означава стъпка на горе за всички в клуба”, комен­тира Алегри, цитиран от сайта football-italia.net. Треньорът уточни, че не е говорил по телефона с пор­тугал­с­ката мегаз­везда преди финализирането на сдел­ката.

“Мисля, че в понедел­ник ще има прес­кон­ферен­ция, на която ще го видя. Зная, че е много щас­т­лив, голям професионалист и е важно попъл­нение към един отбор, който вече пос­тигна страхотни неща. Вяр­вам, че клубът и нашият президент нап­равиха нещо изк­лючително, не само за Ювен­тус, но преди всичко за италиан­с­кия фут­бол като цяло. Как ще играе той при нас? Както винаги го е правел — тър­сейки головете.”, продължи Алегри.

“За мен, с всяка година започва нов цикъл, защото Ювен­тус се промени много в пос­лед­ните четири години. Този сезон нап­равихме важни неща на тран­с­фер­ния пазар”, завърши 50-годишният специалист.

България

Икономика

България подаде писмо за близко сътрудничество с ЕЦБ

Бъл­гария подаде писмо за близко сът­руд­ничес­тво с ЕЦБ

Правител­с­т­вото вчера даде ман­дат на финан­совия минис­тър да подаде официално заяв­ление за осъщес­т­вяване на близко сът­руд­ничес­тво с Европейска…

Прочети още:

Loading...

Култура

“Сигнал“ с грандиозно шоу в Пловдив

“Сиг­нал“ с гран­диозно шоу в Плов­див

Концертът по повод 40-годишния юбилей на групата ще се състои на 2 август от 20:30 ч. на сцената на Летния театър

Събитието е част от нац…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие