Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет20072018

Брой 142, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Вадуц се закани на „сините”

Вадуц се закани на „сините”

Вадуц се закани на „сините”

Левски тръгна за Лихтенщайн без трима чужденци и с няколко юноши

Съпер­никът на Лев­ски в Лига Европа — Вадуц, пуб­ликува интересен текст в официал­ния си сайт. В него тимът от Лих­тен­щайн, който приема “сините“ днес от 18,45 часа, споделя мнение, че отс­т­раняване на бъл­гар­с­кия тим не е невъз­можно. “В лицето на Лев­ски, Вадуц получи много голям залък на старта на квалификациите в Лига Европа. Съпер­никът ни е 26-кратен шам­пион на Бъл­гария, абсолютно традиционен тим в страната. Затова е ясно, че те са в ролята на изявени фаворити. Нашият тим се готви от 34 сед­мици за мача. Новите попъл­нения са 13, повечето от които са от нашия регион. Играчите свър­шиха отлична работа по време на под­готов­ката и с нетър­пение очак­ват пър­вия сериозен сблъсък от новия сезон. С по-затворена игра, зад­ружни усилия и задъл­жително малко къс­мет можем да изненадаме опонента и да го препънем“, пише в официал­ния сайт на Вадуц.

Отборът на Лев­ски тръгна с група от 20 фут­болисти за пред­с­тоящото гос­туване от пър­вия пред­варителен кръг на Лига Европа срещу Вадуц (Лих­тен­щайн). Нас­тав­никът Делио Роси няма да може да раз­чита на Филипе Нашименто, Паулиньо и Ривал­диньо, които лекуват травми.

Новите попъл­нения Мар­тин Полачек и Давиде Мариани са на раз­положение. Сред изб­раниците на италианеца за мача с носителя на купата на Лих­тен­щайн попад­наха Илия Димит­ров и Деян Иванов. Младите Петър Иванов, Станис­лав Иванов и Мар­тин Пет­ков също са сред пътуващите.

Отборът на Лев­ски кацна в гер­ман­с­кия град Фрид­рих­с­хафен, откъдето ще се придивижи с автобус до Вадуц.

България

Икономика

България подаде писмо за близко сътрудничество с ЕЦБ

Бъл­гария подаде писмо за близко сът­руд­ничес­тво с ЕЦБ

Правител­с­т­вото вчера даде ман­дат на финан­совия минис­тър да подаде официално заяв­ление за осъщес­т­вяване на близко сът­руд­ничес­тво с Европейска…

Прочети още:

Loading...

Култура

“Сигнал“ с грандиозно шоу в Пловдив

“Сиг­нал“ с гран­диозно шоу в Плов­див

Концертът по повод 40-годишния юбилей на групата ще се състои на 2 август от 20:30 ч. на сцената на Летния театър

Събитието е част от нац…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие