Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет22022019

Брой 291, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72441 BGN1 GBP = 2.2495 BGN1 CHF = 1.72441 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Станислав Черчесов не гледал дузпите

Станислав Черчесов не гледал дузпите

Русия спечели срещу Испания, но това няма да бъде краят на отбора на световното първенство по футбол, надява се националният селекционер Станислав Черчесов. “Емоциите са големи, но този мач свърши и е време да гледаме към следващия. Свършихме много работа, а сега може да направим дори повече. Да проверим кой може да играе и кой — не. Жирков има контузия и най-вероятно няма да играе повече, ако не стигнем до финал. Останалите могат да покажат и повече, чисто физически“, каза треньорът на “Сборная“.

“Трябваше да играем в нова система заради картоните и това (да играем с трима бранители) беше трудно решение. Не ни е любимата система, но се наложи да действаме така и благодаря на футболистите, че разбраха какво, как и къде трябва да правят. Благодаря им и че спечелиха този мач. Не карам нито един футболист да прави това или онова. Давам само идея и те сами трябва да я възприемат, да я почувстват. Трябва сами да повярват в това, което правим“, продължи руският национален селекционер.

“Испания ни победи два пъти на европейското първенство — 3:0 и 4:1. Бяха по-добри от нас в почти всички отношения и този път искахме да контраатакуваме. Ако бяхме избрали друга тактика, например с четирима бранители, може би нямаше да ни се получи“, продължи Черчесов.

На въпрос защо не гледа дузпите, селекционерът отговори: “Вярвам, че това е само началото, така че се старая да си пестя емоциите“.

България

Икономика

Култура

„Приключенията на Лиско“ гостува в София

„Приключенията на Лиско“ гостува в София

Произведенията за Лиско на Борис Априлов са с изключително висока художествена стойност, съизмерима със световните произведения от рода на „…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие