Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон24092018

Брой 182, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.66185 BGN1 GBP = 2.20773 BGN1 CHF = 1.72899 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Станислав Черчесов не гледал дузпите

Станислав Черчесов не гледал дузпите

Русия спечели срещу Испания, но това няма да бъде краят на отбора на световното първенство по футбол, надява се националният селекционер Станислав Черчесов. “Емоциите са големи, но този мач свърши и е време да гледаме към следващия. Свършихме много работа, а сега може да направим дори повече. Да проверим кой може да играе и кой — не. Жирков има контузия и най-вероятно няма да играе повече, ако не стигнем до финал. Останалите могат да покажат и повече, чисто физически“, каза треньорът на “Сборная“.

“Трябваше да играем в нова система заради картоните и това (да играем с трима бранители) беше трудно решение. Не ни е любимата система, но се наложи да действаме така и благодаря на футболистите, че разбраха какво, как и къде трябва да правят. Благодаря им и че спечелиха този мач. Не карам нито един футболист да прави това или онова. Давам само идея и те сами трябва да я възприемат, да я почувстват. Трябва сами да повярват в това, което правим“, продължи руският национален селекционер.

“Испания ни победи два пъти на европейското първенство — 3:0 и 4:1. Бяха по-добри от нас в почти всички отношения и този път искахме да контраатакуваме. Ако бяхме избрали друга тактика, например с четирима бранители, може би нямаше да ни се получи“, продължи Черчесов.

На въпрос защо не гледа дузпите, селекционерът отговори: “Вярвам, че това е само началото, така че се старая да си пестя емоциите“.

България

Икономика

Култура

„Един пазарен ден отпреди 100 г.“ очаква Златоград

„Един пазарен ден отпреди 100 г.“ очаква Златоград

Калдъръмите на Етнографския комплекс в Златоград ще бъдат сцена на възстановка “Един пазарен ден отпреди 100 г.“ на 23 септември. Събитието …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...