Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт25062019

Брой 119, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.71654 BGN ↓ 1 GBP = 2.18859 BGN ↑ 1 CHF = 1.76058 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Заместникът на Херо: Важно е да се гради нагоре

Новият наставник на Лудогорец Пауло Аутори беше официално представен от седемкратния шампион на България. Бразилецът за последно е водил Атлетико (Паранензе).

„За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициозния проект на Лудогорец. За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията, която искам. Бях в последните години главен мениджър в Бразилия“, започна Аутори.

„Гражданин съм на света. Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израстваме и да постигнем големи успехи. Имам избран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов. Доволен съм и съм щастлив да съм тук във вашата държава и отбор. Най-важно за клуба е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности. Най-важно е да съхраним идентичността на футболистите. Естествено някои неща ще се случват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Като всеки професионалист съм запознат с футболистите, какво ще става в бъдеще, ще дискутираме, когато направим нещо. Всеки ден ще работим. Футболистите трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си“, коментира за финал Аутори.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

5,4 евро за килограм череши? Да, но след 5 години

5,4 евро за килограм череши? Да, но след 5 години

Родната ни стока се пласира в най-ниския ценови клас в Европа, за разлика от малтийските и люксембургските череши например, които са едни от...

Прочети още:

Loading...