Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20052018

Брой 97, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65678 BGN1 GBP = 2.23907 BGN1 CHF = 1.65482 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Милан идва с всичките си звезди в Разград

Милан идва с всичките си звезди в Разград

Милан идва с всичките си звезди в Разград

Ако не вярвам в победата, няма да съм треньор на Лудогорец, заяви Димитър Димитров

Италиан­с­кият гранд Милан няма никакво намерение да под­хожда високомерно към Лудогорец в срещата между двата тима от 1/16-финалите на Лига Европа. Това става ясно от групата, която треньорът на “росонерите“ Дженаро Гатузо определи за днеш­ния мач в Раз­г­рад. Двубоят започва от 20 часа. Италиан­ците идват с всич­ките си звезди, като един­с­т­вено хър­ват­с­кият нападател Никола Калинич е аут заради кон­тузия в аддук­торите.

Вчера сут­ринта ”росонерите“ тренираха на базата си ”Миланело“, а в къс­ния следобед прис­тиг­наха в Бъл­гария. Италиан­с­кият гранд няма да има официална тренировка на “Лудогорец Арена“.

“Надявам да станем свидетели на добра игра и качес­т­вен двубой, какъвто се очаква от цяла Бъл­гария. След жребия нашата мисъл бе към тази дата — 15 фев­руари. Всички мис­лим за този мач, защото Милан е огромно предиз­викател­с­тво. Надявам се на успех. Знам, че ще е трудно, но оптимиз­мът не ме напуска. Естес­т­вено, че вяр­вам, че можем да победим Милан. Ако не вяр­вах, нямаше да съм треньор на този отбор. Надявам се къс­метът и шан­сът да са с нас. Това дали ще има под­ценяване от тяхна страна, не мога да кажа. Но се надявам да има, защото ще е плюс за нас. Нашите фут­болисти са на гребена на емоцията, това го видяхме още докато се тег­леше жребият. Как­вото и да си говорим, емоцията ще бъде водеща“, заяви треньорът на Лудогорец Димитър Димит­ров.

Гледали сме ги много пъти, имаме реална пред­с­тава за качес­т­вата на Милан. Вижда се, че в пос­лед­ните мачове са в подем. Съпер­никът играе пър­вен­с­тво и ще е в по-добро кон­диционно със­тояние от нас. Ние трябва да се опитаме с харак­тер и себераз­даване да ком­пен­сираме факта, че все още нямаме официален мач през 2018 г. Във фут­бола най-важни са резул­татите. Не искам да комен­тирам пред­варително със­тава”, завърши Херо.

България

Музикантите от БНР посрещат евролидерите с протестен концерт

Музикан­тите от БНР пос­рещат евролидерите с протес­тен кон­церт

Неп­ред­видено събитие стана част от кул­тур­ната прог­рама за бъл­гар­с­кото европ­ред­седател­с­тво – протес­тен кон­церт пред НДК, съобщи Би Ти Ви. Про…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жельо Бойчев: Сделката на “Инерком“ е нагледен пример как функционира властта у нас

Жельо Бой­чев: Сдел­ката на “Инер­ком“ е наг­леден пример как фун­к­ционира властта у нас

„Или Стоян Мав­родиев да си подаде остав­ката, или оставка на минис­търа на икономиката“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кирил Мескин с вернисаж в галерия Арте

Кирил Мес­кин с вер­нисаж в галерия Арте

Майсторът на камъка Мескин ще ни покаже творбите си от 23 май до 8 юни в Арте

Отк­риването е на 23 май от 18.00 до 20.00 .

„Специално за деня н…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие