Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт17072018

Брой 140, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.6688 BGN1 GBP = 2.21574 BGN1 CHF = 1.67222 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра вече официално е фут­болист на ЦСКА. Той под­писа своя договор с клуба вчера. Укра се присъедини към тима по време на лагера в Сан­дан­ски. Той тренираше индивидуално, тъй като се въз­с­тановяваше от сериозна травма, а докато отборът беше в Испания, Укра се лекуваше в специализиран рехабилитационен цен­тър в Гер­мания.

Пор­тугалецът вече тренира заедно с отбора и скоро ще бъде на раз­положение на старши треньора Стамен Бел­чев за пред­с­тоящите важни битки в Първа лига и за Купата на Бъл­гария.

Андре Мон­тейро играе като крило по двата фланга и има сериозна визитка и опит в родината си, където е записал 160 мача в Първа лига с екипите на Олянензе, Порто, Брага и Рио Аве. През изминалия сезон офан­зив­ният халф изиг­рава 19 срещи и вкарва 5 гола в шам­пионата на Саудит­ска Арабия с фланел­ката на Ал Фатех.

Укра е роден на 16 март 1988 година и е от школата на гранда Порто. През сезон 2010/2011 година е част от пред­с­тавител­ния тим на „драконите“, за които изиг­рава няколко мача и заедно с Фал­као, Хълк и останалите си съот­бор­ници печели шам­пион­с­ката титла, Купата и Супер­купата на Пор­тугалия, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има учас­тие с юношес­кия национален тим на родината си до 19 години на финалите на европейс­кото пър­вен­с­тво през 2007 г. в Авс­т­рия. През пролетта на 2015 година получава повик­вателна и прави дебют за „А“ отбора на Пор­тугалия в приятел­ска среща срещу Кабо Верде.

България

Скандал след скандал по проблемите на хората с увреждания

Скан­дал след скан­дал по проб­лемите на хората с увреж­дания

И Мая Манолова бясна на социалното ведомство, преписвали стари закони

Законоп­роек­тът за интег­рация на хората с увреж­дания, който под­готвя соц…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Протестът на овцевъди и козевъди се мести в София

Протес­тът на овцевъди и козевъди се мести в София

Тъй като не беше пос­тиг­нато споразумение с Минис­тер­с­тво на земеделието, храните и горите (МЗХГ) как сек­торът да бъде ком­пен­сиран от загубени…

Прочети още:

Loading...