Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт20112018

Брой 223, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71159 BGN1 GBP = 2.19551 BGN1 CHF = 1.717 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Българинът сам поискал да напусне, обясни мениджърът на нашия национал

Договорът на българския национал Александър Тонев с елитния италиански Кротоне е прекратен, обявиха официално от клуба, без да посочват мотиви. Решението е изненадващо, тъй като Тонев беше основен играч на тима в началото на сезона, а интерес към него не липсваше по време на зимния трансферен прозорец, но от Кротоне така и не го пуснаха никъде.

От италианския клуб съобщиха и за раздялата с още двама футболисти, които не влизат в плановете на треньора Валтер Дзенга. Това са Аристотелес Ромеро и Казим Сулич, които бяха пратени под наем в Словения.

След 24-jия кръг в Серия „А” Кротоне е на 17-о място с актив от 21 точки, на четири пункта от зоната на изпадащите.

Внезапната раздяла на Александър Тонев и Кротоне извън трансферния прозорец предизвика изненада сред фенове и специалисти. В тази връзка мениджърът на българския национал – Антони Раво, даде разяснение относно прекратяването на договора на крилото.

“Искам да обясня ситуацията около Александър Тонев и след като прочетох някои неща, предпочитам да кажа каква е истината: „Александър Тонев не беше щастлив от цялата ситуация в Кротоне в последните няколко седмици. Преди няколко дни Александър поиска от мен да прекратим договора му с Кротоне, но никога, както прочетох в някои медии, това не е било инициатива или решение на самия клуб. Искам да бъда ясен, че решението е на футболиста, единствено и само негово.”

Антонио Раво разясни, че споразумението за прекратяването на този договор е било постигнато на 12 февруари. „Искам също така да добавя, че Александър можеше да чака до края на договора си и да си взима парите. Но той отказа да приеме тази ситуация просто защото това не е неговият манталитет. Александър иска да играе футбол и той е истински боец и състезател. Искам да потвърдя на всички, които следят кариерата му, че Александър е много мотивиран и готов за нови предизвикателства. И ние работим в тази посока“, завърши мениджърът на българския национал.

България

Икономика

636 046 турски граждани посетили България за година

Точно 636 046 турски граждани са посетили България през миналата година, което е ръст от 12,5%. С това Турция заема 4-то място след Гърция, …

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Проектът “Турски поток“ има изцяло съзидателен характер, заяви Путин

Проектът “Турски поток“ има изцяло съзидателен характер, заяви Путин

Ердоган прояви мъжество за реализацията на газопровода, каза в Истанбул гостът

Въвеждането в експлоатация на “Турски поток“ ще помогне за ико…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Никой не може да запазва права върху вкуса на продуктите в ЕС

Никой не може да запазва права върху вкуса на продуктите в ЕС

В рамките на разглеждането на спора между 2 холандски компании за производство на сирене Европейският съд постанови, че авторското право не …

Прочети още:

Loading...