Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20052018

Брой 97, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65678 BGN1 GBP = 2.23907 BGN1 CHF = 1.65482 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на Левски смята, че Балкан е фаворит за Купата

Треньорът на Левски смята, че Балкан е фаворит за Купата

Треньорът на Левски смята, че Балкан е фаворит за Купата

Ние сме като ранено животно, да не ни отписват толкова бързо, допълни Тити Папазов

Лев­ски Лукойл пос­тигна чет­върта победа в редов­ния сезон на Бал­кан­с­ката лига по бас­кет­бол за мъже. Въз­питаниците на Кон­с­тан­тин Папазов раз­г­ромиха гос­туващия Тирана (Албания) със 105:52 и се изкачиха на трето място в класирането с 13 точки. Начело е Блокотехна с 19 точки, пред Рил­ски спор­тист със 17.

Успехът на „сините” дойде след две тежки загуби от Рил­ски спор­тист и Бал­кан (Ботев­г­рад) и въз­върна самочус­т­вието на играчите и особено на треньора Тити Папазов.

Според мен, в Тирана са прекалили с праз­ниците след спечел­ването на Купата на Албания. Класата на отбора на Тирана не бе от класата на пос­лед­ните ни съпер­ници, но освен това, всичко бе в нашите глави”, комен­тира след успеха Папазов.

“Нашата под­готовка за мача с Бал­кан започна още в неделя, след дълъг раз­говор между мен и Тодор Стой­ков. Във всички случаи ние имаме едно предим­с­тво и това е, че имаме по-лек мач в петък. На тях им пред­с­тои сблъсък за пър­вото място, който ще бъде наис­тина много интересен. Това са двата отбора, които играят с огромно самочув­с­т­вие, така че в събота ни очаква много интересен двубой между Бал­кан и Рил­ски спор­тист. Може би част от енер­гията на Бал­кан ще отиде в този мач, но оттам нататък Бал­кан е пълен фаворит, след като е победил Лукойл три пъти този сезон”, анализира ситуацията Папазов преди пред­с­тоящия двубой с ботев­г­рад­с­кия тим за Купата на Бъл­гария.

“Когато обаче едно животно е ранено, то се бори за живота си. Само искам да припомня да не ни отпис­ват тол­кова бързо. Знам, че всички живеят с това и то им дава енер­гия, но ние не сме се предали и няма да се предадем до края на сезона. Нашата задача е да станем шам­пиони. Всичко друго е пожелателно. Ние няма да се раз­делим с нито един играч. Аз съм морален човек. Ако се наложи, може да тър­сим засил­ване в някакви позиции. Аз съм заложил на качес­т­вото на бас­кет­болис­тите и на морала. Всички те са отговорни”, каза Тити.

“Феновете на Лев­ски зависят от нашето поведение. Когато ние играем добре, те са в залата. Ако играем по-слабо, ни наказ­ват. На 14 фев­руари, в Деня на влюбените, когато е срещата с Бал­кан, каня всички лев­с­кари и лев­с­карки да се целуват в залата”, призова треньорът на столичани.

България

Музикантите от БНР посрещат евролидерите с протестен концерт

Музикан­тите от БНР пос­рещат евролидерите с протес­тен кон­церт

Неп­ред­видено събитие стана част от кул­тур­ната прог­рама за бъл­гар­с­кото европ­ред­седател­с­тво – протес­тен кон­церт пред НДК, съобщи Би Ти Ви. Про…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жельо Бойчев: Сделката на “Инерком“ е нагледен пример как функционира властта у нас

Жельо Бой­чев: Сдел­ката на “Инер­ком“ е наг­леден пример как фун­к­ционира властта у нас

„Или Стоян Мав­родиев да си подаде остав­ката, или оставка на минис­търа на икономиката“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кирил Мескин с вернисаж в галерия Арте

Кирил Мес­кин с вер­нисаж в галерия Арте

Майсторът на камъка Мескин ще ни покаже творбите си от 23 май до 8 юни в Арте

Отк­риването е на 23 май от 18.00 до 20.00 .

„Специално за деня н…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие