Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20052018

Брой 97, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65678 BGN1 GBP = 2.23907 BGN1 CHF = 1.65482 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Данчо Лечков и Емо Костадинов работели по 10-20 часа годишно

Данчо Лечков и Емо Костадинов работели по 10-20 часа годишно

Бив­шият защит­ник на Лев­ски и национал на Бъл­гария Николай Илиев скочи на съот­бор­ниците си от “злат­ното” поколение Йор­дан Леч­ков и Емил Кос­тадинов. Дос­корош­ният шеф на “Герена”, който ще атакува в тан­дем с Любос­лав Пенев президен­т­с­кия пост на Борис­лав Михай­лов в Бояна, се изказа иронично за работата на вицеп­резидента на цен­т­ралата и отговор­ника за национал­ните отбори Йор­дан Леч­ков. Илиев обяви, че няма как с 1020 часа работа в годината да пос­тиг­нат нещо значимо за бъл­гар­с­кия фут­бол.

“Когато слушах Данчо Леч­ков да раз­казва как не може да накара децата да спор­туват, се раз­с­т­роих, просъл­зих се. Пред­с­тавете си колко труд и усилия са вложили, колко без­сънни нощи са имали нас­тоящите ръководители и в крайна сметка резул­татите им са нулеви. Боли ме, че тези техни усилия няма да бъдат видени и оценени от хората”, заяви четирик­рат­ният шам­пион на Бъл­гария с Лев­ски.

“Обръщам се към Данчо Леч­ков и Емо Кос­тадинов. Няма как да накарате децата да спор­туват, ако по 1020-30 часа в годината работите. Няма как да накарате децата да спор­туват, ако нямате желание, воля, кон­цеп­ция и не под­хож­дате сериозно. Няма как да накарате децата да спор­туват, ако гледате само лич­ните си интереси в БФС”, каза Илиев.

Изиг­ралият 248 мача със синята фланелка бранител се обърна и към делегатите, от които зависи изборът за нов президент на цен­т­ралата: “Не се притес­нявайте, не се страхувайте, че ви зап­лаш­ват. Под­ходете професионално и отговорно, защото от вашето гласуване зависи бъдещето на бъл­гар­с­кия фут­бол, бъдещето на нашите, на вашите деца и на децата на Бъл­гария.

България

Музикантите от БНР посрещат евролидерите с протестен концерт

Музикан­тите от БНР пос­рещат евролидерите с протес­тен кон­церт

Неп­ред­видено събитие стана част от кул­тур­ната прог­рама за бъл­гар­с­кото европ­ред­седател­с­тво – протес­тен кон­церт пред НДК, съобщи Би Ти Ви. Про…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жельо Бойчев: Сделката на “Инерком“ е нагледен пример как функционира властта у нас

Жельо Бой­чев: Сдел­ката на “Инер­ком“ е наг­леден пример как фун­к­ционира властта у нас

„Или Стоян Мав­родиев да си подаде остав­ката, или оставка на минис­търа на икономиката“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кирил Мескин с вернисаж в галерия Арте

Кирил Мес­кин с вер­нисаж в галерия Арте

Майсторът на камъка Мескин ще ни покаже творбите си от 23 май до 8 юни в Арте

Отк­риването е на 23 май от 18.00 до 20.00 .

„Специално за деня н…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие