Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21022019

Брой 291, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72441 BGN1 GBP = 2.2495 BGN1 CHF = 1.72441 BGN
Back Вие сте тук:Начало От тук от там

Музиката разкрива какви сте в любовта

Музиката разкрива какви сте в любовта

Знаете ли, че музиката, която слушате, има отношение как се представяте в интимните моменти?

Това е така, защото предпочитанията ни всъщност отговарят на определени виждания за любовта, секса и интимния живот, който психолози от университета Кийли във Великобритания са успели да обединят в няколко стереотипни гpупи.

Оказва се, че най-зле в леглото са любителите на баладите и класическата музика. Този тип любовници не се интересуват особено дали партньорът или партньорката им са стигнали до оргазъм. Освен това са консервативни и гледат всяка поза извън мисионерската като на неприемлива перверзия.

“За сметка на това, номер 1 в секса са феновете на рока“, категорична е Александра Ламонт, която заедно с Рейчъл Халет и Джонатан Кастро е…

Прочети още…

10-10-10 „взема” решения

10-10-10 „взема” решения

Най-интересното в правилото 1010-10 е, че то ви помага да взимате решения, които могат да бъдат болезнени или досадни, но в дългосрочен план (често) водят до лично развитие.

Правилото е създадено, за да помогне на хората да вземат трудни решения. Говорим за онези дилеми, при които, ако изберете А вместо В, нещата могат или да потръгнат както трябва, или да се объркат. В тези случаи вие всъщност не знаете как да постъпите е и няма никакви фактори, които правят едната опция по-привлекателна от…

Прочети още…

Магически мисли от Маркес

Магически мисли от Маркес

Авторът на „Сто години самота“ е оставил богато наследство след себе си. Докато пише прочутата си книга в продължение на 18 месеца, той търпи ужасни лишения в името на своята „рожба” — продава колата си, затъва в дългове, залага имущество и пуши по 6 кутии цигари на ден. В един момент дори залага сешоара и миксера на жена си, за да изкара някаква пари. Когато научава за това, тя му казва: „Гледай да излезе нещо добро от тази твоя новела!”

Предлагаме ви 15 вдъхновяващи цитата от…

Прочети още…

Токсични храни вредят на кожата ви

Токсични храни вредят на кожата ви

Понякога нещата, които обожаваме, могат да ни навредят.

Ето защо за да се радвате на здрава и красива кожа, трябва да избягвате консумацията на някои определени храни и напитки.

Млечни продукти

Най-новите изследвания, включително такова в Италия от 2012, доказват връзка между по-високата консумация на мляко и наличието на акне. Въпреки че проучванията в тази област не са без недостатъци, безспорно някои млечни продукти могат да допринесат за проблеми с кожата.

Изследва се специално връзката…

Прочети още…