Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет09042020

Брой 69, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.79913 BGN ↑ 1 GBP = 2.22385 BGN ↑ 1 CHF = 1.85264 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Начална Президентът с над два пъти по-висок рейтинг от премиера

Президентът с над два пъти по-висок рейтинг от премиера

8 пункта спада доверието към Бойко Борисов за година, оценката на хората към властта е със стойности като при „Апартаментгейт”

За последните два месеца на 2020 г. доверието в правителството спада с 5 процентни пункта, с толкова се покачва и недоверието. Това показват новите данни на „Галъп”.

С 6 пункта надолу между декември и февруари е доверието в парламента. Традиционният въпрос на „Галъп интернешънъл“ „Накъде върви България“ показва ръст на негативните оценки с 9 пункта спрямо декември и спад на позитивните със 7 пункта.

8 пункта спрямо края на 2019 г. е спадът на доверието при Борисов, той има едва 24% доверие. При повечето министри също се регистрира осезаем спад в популярността. В същото време Румен Радев остава рекордьор по висок рейтинг сред избирателите с 53% и едва 3 на сто спад за година.

България

Икономика

Култура

Спорт

Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал

Николай Бодуров още чака Естеглал да му се издължи и ако това се случи, бившият защитник на ЦСКА ще остане в иранския клуб. Бодуров не е пол...

Прочети още:

Loading...

Свят

Моряци на френския атомен самолетоносач “Шарл де Гол“са със симптоми на коронавирус

Около 40 моряци на борда на френския атомен самолетоносач “Шарл де Гол“ отскоро проявяват симптоми, съвместими с коронавируса, и са обект на...

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...