Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт19062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68417 BGN1 GBP = 2.23128 BGN1 CHF = 1.69277 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Лудогорец остана без треньор

Лудогорец остана без треньор

Георги Дер­мен­джиев вече не е треньор на Лудогорец. Нас­тав­никът заяви след загубата от Ботев (Пд) за Супер­купата на Бъл­гария, че си е подал остав­ката. “Подадох си остав­ката. Щом в мен е вината, аз я приемам. Нека соб­с­т­вениците да решат дали ще я приемат. Нап­равил съм дос­татъчно за този отбор. Лудогорец е много силен тим и силен като клуб”, заяви Георги Дер­мен­джиев. По-късно от клуба съоб­щиха, че приемат остав­ката на специалиста и вече тър­сят нов треньор.

Треньорът на шам­пионите е убеден, че клубът от Раз­г­рад ще се справи със ситуацията. ”Това е един отличен проект на братя Домус­чиеви. Имаше натиск във всеки мач да побеж­даваме. Стана така, че Лудогорец няма право да загуби нито един двубой“, раз­кри Дер­мен­джиев.

Ръковод­с­т­вото на Лудогорец стар­тира спешни преговори с няколко родни и чужди специалисти, като целта е до пър­вия плейофен мач от Лига Европа срещу Судува на 17 август в Раз­г­рад, тимът да има нов треньор. До неговото наз­начаване отборът ще бъде воден от помощ­ника на Георги Дер­мен­джиев — Петко Пет­ков. Ръковод­с­т­вото благодари на Георги Дер­мен­джиев за съв­мес­т­ната работа през годините, както и за неговата съп­ричас­т­ност към проекта “Лудогорец“ от самото му начало. Дер­мен­джиев има огромни зас­луги за шесте шам­пион­ски титли, както и за евроус­пехите на отбора. Целият екип на Лудогорец желае на Георги Дер­мен­джиев много успехи в бъдещата му кариера. Той винаги ще е добре дошъл на “Лудогорец Арена“, се казва в официал­ното съоб­щение на клуба от Раз­г­рад.

България

Икономика

Култура

Ансамбъл “Българче“ отбеляза 50-годишен юбилей

Ансам­бъл “Бъл­гарче“ отбеляза 50-годишен юбилей

“Бъл­гарче“ е една от емб­лемите на Велико Тър­ново и школа по родолюбие за поколения великотър­новци.

За опаз­ването и популяризирането на бъл­гар…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

ЕС ще нарича Македония БРЮМ до ратифицирането на споразумението

ЕС ще продължи да нарича Македония с досегаш­ното наименование “Бивша югос­лав­ска репуб­лика Македония“ (БРЮМ) до окон­чател­ната ратификация на …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Сушата в Силистренско смъква добивите от пшеница и ечемик

Сушата в Силис­т­рен­ско смъква добивите от пшеница и ечемик

Среден добив от 530 килог­рама за пшеницата и 500 килог­рама за ечемика, чиято жътва започна, прог­нозират специалис­тите в Силис­т­рен­ско заради …

Прочети още:

Loading...