Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт19062018

Брой 119, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68417 BGN1 GBP = 2.23128 BGN1 CHF = 1.69277 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Бунт във Верея

Бунт във Верея

Титуляр­ният със­тав на Верея на 90% няма да вземе учас­тие в решител­ния плейофен-реванш от Първа професионална лига с Пирин (Благоев­г­рад). Пър­вата среща на стадион “Христо Ботев“ завърши при резул­тат 1:1, а реван­шът в Стара Загора е в събота. За домакините обаче вероятно ще играят дъл­боки резерви и юноши, тъй като основ­ните фут­болисти вдиг­наха бунт. Те не са получавали зап­лати вече пет месеца, а шефът им Галин Михай­лов приз­нал, че трудно може да намери сред­с­тва, за да им плати.

“Добре, че са треньорът Алек­сан­дър Томаш и неговите помощ­ници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бой­кот още преди месец. Стис­кахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин. Нещо повече – всички си тръг­ваме, тъй като без проб­леми можем да раз­т­рог­нем договорите си“, обяви пред “Блиц“ един от титулярите на Верея, решил по обяс­ними причини да запази аноним­ност.

Според непот­вър­дена инфор­мация соб­с­т­веникаът на клуба от Стара Загора Галин Михай­лов ще се опита да потуши бунта и днес да се раз­п­лати с фут­болис­тите. Запоз­нати с финан­совите дела на Верея обаче смятат, че шан­совете това да се случи, са минимални.

България

Икономика

Култура

Ансамбъл “Българче“ отбеляза 50-годишен юбилей

Ансам­бъл “Бъл­гарче“ отбеляза 50-годишен юбилей

“Бъл­гарче“ е една от емб­лемите на Велико Тър­ново и школа по родолюбие за поколения великотър­новци.

За опаз­ването и популяризирането на бъл­гар…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

ЕС ще нарича Македония БРЮМ до ратифицирането на споразумението

ЕС ще продължи да нарича Македония с досегаш­ното наименование “Бивша югос­лав­ска репуб­лика Македония“ (БРЮМ) до окон­чател­ната ратификация на …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Сушата в Силистренско смъква добивите от пшеница и ечемик

Сушата в Силис­т­рен­ско смъква добивите от пшеница и ечемик

Среден добив от 530 килог­рама за пшеницата и 500 килог­рама за ечемика, чиято жътва започна, прог­нозират специалис­тите в Силис­т­рен­ско заради …

Прочети още:

Loading...