Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет04062020

Брой 103, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.75034 BGN ↓ 1 GBP = 2.19551 BGN ↑ 1 CHF = 1.8209 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) 150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

Тази седмица Софийската опера ви кани да гледате безплатно “Жизел“, “Дон Кихот“ и “Атила“ с български и световни звезди на сцената. Софийската опера се радва на изключителен интерес от своята публика и продължава да привличаи от цял свят нови почитатели на официалния си сайт www.operasofia.bg, Facebook и Youtube.

Инициативата “SOFIA OPERA PEARLS STREAMS е създадена по идея на акад. Пламен Карталов, директора на Софийската опера и стартира на 15 март като до момента е гледана от над 150 хиляди онлайн зрители.

SOFIA OPERA PEARLS STREAMS продължава тази седмица със: Жизел от Адам на днес от 17.00 ч.с участието на Марта Петкова, Емил Йорданов, Румен Бонев, Еленко Иванов, Диляна Никифорова.

На 4 април от 17.00 ще гледаме “Дон Кихот“ от Минкус. С участието на звездите на Болшой театър - Екатерина Крисанова и Иван Василиев и солистите на Балетната трупа на Софийската опера - Цецо Иванов, Памела Пандова, Боряна Петрова, Милена Тодорова. На 5 април от 16.00 феновете на операта ще видят “Атила“ от Верди с участието на Орлин Анастасов, Радостина Николаева.

До този момент са излъчени седем спектакли. Това са: оперите “Борислав“ от Маестро Георги Атанасов, “Дон Кихот“ от Жул Масне, “Джоконда“ от Амилкаре Понкиели, “Трубадур“ от Джузепе Верди и “Набуко“ от Джузепе Верди, и балетите - “Корсар“ от Адолф Адам и “Баядерка“ от Лудвиг Минкус - все перли от богатия репертоар на театъра.

България

Спорт

Наско Сираков получи акциите на Левски

Новият собственик благодари на Васил Божков и Георги Попов за направеното на „Герена“ и че изпълниха поетия ангажимент

Голямата драма около с...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие