Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет14112019

Брой 221, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.77561 BGN ↑ 1 GBP = 2.27899 BGN ↓ 1 CHF = 1.78403 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Стефка Янорова чества юбилей във театър „Българска армия”

Стефка Янорова чества юбилей във театър „Българска армия”

Стефка Янорова чества юбилей във театър „Българска армия”

Актрисата Стефка Янорова ще посрещне своята 50-годишнина на сцената на театър “Българска армия“. Днес и на 16-ти, 17-ти и 18-ти октомври звездата на родния театър и кино ще зарадва почитателите си с ролите си в „След репетицията”, „Белла Фигура”, „Една нощ с теб” и „Вдигай завесата“.

Жената с най-сините и искрени очи е от артистите, които още с първата си роля се помнят завинаги. Тя е родена на 16 октомври 1969 г. в Стара Загора. През 1988 г. завършва Френската гимназия и кандидатства в НАТФИЗ. Всички събития подреждат живота ѝ така, че тя да попадне чак на следващата година – 1989 г.в класа на проф. Крикор Азарян. През първата година на кандидатстването ѝ, Стефка Янорова е скъсана на четвъртия кръг от Стефан Данаилов. А за изпита за куклено актьорско майсторство същата година се успива. Точно това закъснение среща Стефка Янорова с режисьора Марияна Евстатиева-Биолчева и първата ѝ главна роля в киното – в „Племенникът -чужденец”. От 2009 г. Стефка Янорова е част от трупата на Театър „Българска армия“, където вече 10 години е сред любимите актриси на публиката.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Меси се колебае за нов договор с Барселона

Звездата на Барселона Лионел Меси разочарова феновете на Барселона с решението си да не продължава договора си с клуба през лятото. Единстве...

Прочети още:

Loading...

Свят