Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет14112019

Брой 221, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.77561 BGN ↑ 1 GBP = 2.27899 BGN ↓ 1 CHF = 1.78403 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Живопис на Петър Пиронков показва галерия “Владимир Димитров - Майстора“ в Кюстендил

Живопис на Петър Пиронков показва галерия “Владимир Димитров - Майстора“ в Кюстендил

Изложба живопис на Петър Пиронков се открива в галерия “Владимир Димитров - Майстора“ в Кюстендил на 17 октомври от 17.30 ч.

“Цял живот живея и творя, отдавам се на изкуството, защото то предимно се живее“, споделя художникът. “Изкуството е да предизвикаш този, който наблюдава, да усети, да произведе духовна енергия“, допълва авторът.

Петър Пиронков е роден през 1977 г. в София. Завършил е Художествената гимназия “Илия Петров“. Дипломирал се е в Академията за изящни изкуства в Рим, специалност “Живопис“, в класа на проф. Сандро Троти. Работи в областта на камерната и монументална фигуративна живопис. Има над 45 самостоятелни изложби. Негови творби са притежание на галерии и частни колекционери в Италия, Франция, Белгия, Гърция, Великобритания, Германия, Холандия, Австрия, Русия, Китай, САЩ, Венецуела, Мексико, Швейцария.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Меси се колебае за нов договор с Барселона

Звездата на Барселона Лионел Меси разочарова феновете на Барселона с решението си да не продължава договора си с клуба през лятото. Единстве...

Прочети още:

Loading...

Свят