Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон16092019

Брой 178, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76264 BGN ↓ 1 GBP = 2.19527 BGN ↓ 1 CHF = 1.78778 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Изабел Юпер иска да се снима с руски режисьори

Изабел Юпер иска да се снима с руски режисьори

Изабел Юпер иска да се снима с руски режисьори

Известната френска актриса Изабел Юпер заяви, че би била щастлива да се снима във филми на руски режисьори, тъй като от уважава съвременното руско кино. „Отраснала съм с класически кинотворби като “Летят жерави“, с лентите на Тарковски и съм убедена, че руското кино заслужава внимание“, заяви актрисата.

Тя разказа за възхищението си от филмите на Андрей Звягинцев, предава ТАСС.

“Заслужава внимание и последната работа на Кантемир Благов, това за мен е едно много интересно име“, коментира френската екранна звезда.

Юпер обърна особено внимание и на филма на Кирил Серебренников “Лято“, който според нея е една изключително интересна кинотворба. Изабел Юпер на 8 и 10 септември ще представи в два руски града моноспектакъла “Любовникът“ по едноименния роман на Маргьорит Дюрас.

Пиесата е поставена на френски език с руски субтитри. “Любовникът“, най-известното произведение на Дюрас, бе сътворено през 1984 г. В него се разказва за любовта на дъщеря на френски колонисти в Индокитай с местен мъж. По повестта, удостоена с наградата “Гонкур“, беше заснет и известният филм на Жан-Жак Ано.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие