Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед18082019

Брой 157, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75411 BGN ↑ 1 GBP = 2.12907 BGN ↑ 1 CHF = 1.80045 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Джим Кери ще играе Воланд в “Майстора и Маргарита“ в Санкт Петербург

Джим Кери ще играе Воланд в “Майстора и Маргарита“ в Санкт Петербург

Джим Кери ще играе Воланд в “Майстора и Маргарита“ в Санкт Петербург

Ролята на сянката на Воланд е поверена на афроамериканец, чието име се пази в тайна.

Джим Кери ще вземе участие в мюзикъла “Майстора и Маргарита“, който ще поставят в театър “Нова сцена“ в Санкт Петербург. Спектаклите ще се състоят на 14 и 17 февруари. Джим Кери ще се превъплъти в ролята на Воланд. Проектът е дело на продуцентската компания “Мейкърс лаб“. Зрителите с нетърпение очакват изявата на популярния холивудски актьор.

Джим Кери е голям почитател на Михаил Булгаков и на руската класическа литература. Затова той с радост се е съгласил да вземе участие в спектакъла. Кери е оптимист и казва: “Запомнете, не трабва да се страхумате от нищо”.

Кери е канадски комик, сценарист и продуцент. Познат е с енергичните си комедийни изпълнения, една от най-големите звезди на Холивуд. Добива популярност през 1990 г. с периодичната си роля в комедийното предаване „In Living Color“. Първите му по-големи филмови роли са в „Ейс Вентура: Зоодетектив”,”От глупав по-глупав”, „Маската”, „Батман завинаги“ и „Лъжльото“. След това участва в „Шоуто на Труман“ и „Човек на луната“, като и двете роли му носят „Златен глобус”.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие