Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) „Тоска” със Соня Йончева гостува в Пловдив

„Тоска” със Соня Йончева гостува в Пловдив

Това ще стане чрез “Мет­рополитън опера: на живо от Ню Йорк”. За втора поредна година прог­рамата “Мет­рополитън опера: на живо от Ню Йорк” гос­тува в Плов­див по покана на меж­дународ­ния фес­тивал “Дни на музиката в Балабановата къща”.

Пуб­ликата отново ще гледа най-силната продук­ция в сезона на МЕТ. Тази година това е “Тоска” със специал­ното учас­тие на Соня Йон­чева в глав­ната роля на фамоз­ната Флория Тоска.

Продук­цията е нова в репер­тоара на Мет­рополитън опера, получи най-висока оценка еднов­ременно от пуб­ликата и критиката. Зрители в над 2000 киносалона в цял свят видяха великолеп­ния спек­такъл с учас­тието на големите звезди Соня Йон­чева, Желко Лучич и Виторио Григоло. Любителите на опер­ното изкус­тво ще гредат „Тоска” на 23 март от 18.30 в Cinema City Плов­див.

През този сезон на “Мет­рополитън опера”, на живо от Ню Йорк” Соня Йон­чева пос­тавя своеоб­разен рекорд в 12-годишната история на прог­рамата с цели три главни роли в пос­танов­ките „Тоска“, „Бохеми“ и „Луиза Милър“. След Джилда, Мими, Дез­демона и Виолета, Флория Тоска е поред­ното завоевание на голямата певица.

България

Икономика

Спорт

Сеп Блатер прис­тигна в Мос­ква

Бив­шият президент на ФИФАСеп Блатер прис­тигна в Мос­ква, за да наб­людава мачовете от Мон­диал 2018. Oчак­ванията са Блатер да остане няколко дн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...