Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб14122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Гости (2) Коледно парти в Супермаркет КООП

Коледно парти в Супермаркет КООП

none

През най-вълшебния месец от годината Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП очакват всички свои малки и големи приятели с празнично настроение и много изненади на тържеството „Вярвай в Коледа“. Партито ще се проведе на 14 декември (събота) от 11:00 ч. в Супермаркет КООП, гр. София, кв. Красна поляна, бул. Никола Мушанов № 116.

Гостите на тържеството ще се пренесат в един приказен свят с детски куклен театър „Писмо до Дядо Коледа“. Домакините ще провокират креативността на децата като ще им дадат възможност за участие в ателие за изработка на коледни картички. За празничното настроение ще погрижат и децата от детска градина №128, детска градина №169 и Национално средно училище гр. София, които ще се включат в програмата с Коледен концерт. И разбира се, в края на тържеството Дядо Коледа ще зарадва всички деца с подаръци!

Всяка година Централният кооперативен съюз и столичният Супермаркет КООП организират коледно парти за всички деца и родители. По традиция и тази година гостите на тържеството ще имат възможност да се потопят в магията на Коледа и да се подготвят за коледната трапеза. В Супермаркет КООП можете да откриете интересни кулинарни предложения, сред които и стоки с марката КООП от български и европейски кооперативни организации.

В духа на празника „Вярвай в Коледа“ домакините са подготвили подаръци за всички присъстващи на тържеството. Заповядайте заедно да отпразнуваме най-светлия християнски празник!

Дирекция „КООП медии и реклама“

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...