Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет19072018

Брой 141, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68446 BGN1 GBP = 2.19465 BGN1 CHF = 1.68446 BGN
Back Вие сте тук:Начало Гости (2) От тук от там Момичето на Бонд – коя е следващата

Момичето на Бонд – коя е следващата

Момичето на Бонд – коя е следващата

Швед­с­ката акт­риса Алисия Викан­дер е най-вероятната изпъл­нителка на ролята на след­ващото “момиче на Бонд“.

Интересът към екран­ната поредица за агент 007 се въз­роди нас­коро, след като беше оповес­тено, че 25-ият филм ще тръгне по кината през ноем­ври 2019 г. 

Въп­реки спекулациите, че новият Бонд — британ­с­кият актьор Даниъл Крейг, ще се завърне в образа, учас­тието му все още не е пот­вър­дено официално. Остава въп­росът и кое ще е след­ващото “момиче на Бонд“. 

В опит да отговарят на този въп­рос, екс­перти са анализирали данни за 72-те досегашни момичета на Бонд в над 50-годишната фил­мова поредица за прик­люченията на шпионина. Специалис­тите са отчели шест показателя, сред които въз­раст, цвят на косата, височина, национал­ност. 

Най-висок резул­тат измежду 10-те най-вероятни претен­ден­тки за ролята е получила швед­с­ката акт­риса и носителка на “Оскар“ Алисия Викан­дер. 

След­ват Рей­чъл Хърд-Ууд, Еларика Галахър, Лили Колинс, Софи Кук­сън, Ема Уот­сън, Емилия Кларк, Емили Ратай­ков­ски, Дейзи Ридли и Кая Скоделарио. 

Фаворит­ките на бук­мей­кърите Марго Роби, Дженифър Лорънс и въз­любената на принц Хари, Меган Мар­къл, остават извън Топ 10.