Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря03062020

Брой 102, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.75034 BGN ↓ 1 GBP = 2.19551 BGN ↑ 1 CHF = 1.8209 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Жегите ще продължат поне до 10 септември

Жегите ще продължат поне до 10 септември

Жегите ще продължат поне до 10 септември

Серията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще изпратим месец август и ще посрещнем септември. Не са изключени на изолирани места краткотрайни валежи с гръмотевици, но като цяло се очертава спокойно време с много слънце и високи температури - до 32-33 градуса. Това сочи средносрочната прогноза за времето. 

През следващите поне 10 дни ще се наслаждаваме на меко и приятно лято, подходящо както за море, така и за планина. Не се очаква в този период сериозна промяна в синоптичната обстановка над цяла Източна Европа.

Това хубаво време се дължи на мощен антициклон, разположен над Украйна и Южна Русия. И в страната от североизток ще духа вятър, който освен по морето, ще усещаме и във вътрешността на страната.

Около 3-4 септември ще има евентуално влошаване на времето, а за малко и захлаждане. Температурите ще се понижат, но не сериозно. От северозапад ще проникне малко по-хладен въздух.

След това до около 7-8 и даже 10 септември ще бъде хубаво и слънчево време. Вече след 10 септември е възможно да има отново захлаждане, което ще е съвсем естествено и подготвящо за есента. То вероятно ще бъде и за по-дълъг период от време.

България

Култура

Спорт

Наско Сираков получи акциите на Левски

Новият собственик благодари на Васил Божков и Георги Попов за направеното на „Герена“ и че изпълниха поетия ангажимент

Голямата драма около с...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие