Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт25062019

Брой 119, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.71654 BGN ↓ 1 GBP = 2.18859 BGN ↑ 1 CHF = 1.76058 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

“Първо искам да поздравя всички младежи за неуморната работа по време на изминалата кампания за Европейски избори 2019 година. Искам да поздравя всички областни и общински структури за проведените мероприятия и инициативи. Очевидно всички усилия са допринесли за ръста в електоралната подкрепа на младите към БСП, който съм убеден, че ще продължим да увеличаваме.“ С тези думи председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски откри редовното заседание на Националния съвет. 

Бериевски насочи вниманието на членовете към предстоящото най-голямото европейско събитие, на което България ще бъде домакин, а именно Летен лагер 2019 г. Той припомни, че лагерът ще се проведе в периода 29 юли - 4 август в Албена, където участие ще вземат над 800 делегати от цяла Европа. 

Председателят на Младежко обединение в БСП - София Петко Димитров направи изчерпателен анализ на кампанията за отминалите европейски избори. 

“Кампанията ни “Гласувай, има смисъл“ се проведе в почти всички области. Идеята на тази инициатива беше да припомним на младите хора, че всъщност от тях зависи много и бъдещето е в техните ръце. В Плевен се проведе среща дискусия със студенти от Медицинския университет в града. Във Варна младежите организираха среща с граждани и шествие в центъра на морската столица. В Пловдив област младежите организираха благотворителен турнир по канадска борба, в който се включиха много млади хора. В София се организира конференция Европа на младите, в която взеха участие над 200 души, представители на НПО сектора, синдикати и др.“ - така представи част от дейности на младите социалисти по време на кампанията Петко Димитров.

Зам. - председателят на младите социалисти Атанас Атанасов изтъкна като приоритет за бъдещата работа на обединението, предстоящите местни избори. Той категорично заяви, че именно младежката енергия, сила и обединеност ще бъдат водещи в победата на Българската социалистическа партия през есента.

България

Икономика

Култура

Спорт

Мария Оряшкова донесе първо злато на България от Минск

Мария Оряшкова донесе първо злато на България от Минск

След два дни състезателката ни по самбо ще мери сили и в схватките по борба

Мария Оряшкова спечели първия медал за България на Европейските и...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

5,4 евро за килограм череши? Да, но след 5 години

5,4 евро за килограм череши? Да, но след 5 години

Родната ни стока се пласира в най-ниския ценови клас в Европа, за разлика от малтийските и люксембургските череши например, които са едни от...

Прочети още:

Loading...