Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт13112018

Брой 218, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.7362 BGN1 GBP = 2.23363 BGN1 CHF = 1.72047 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) БСП иска изслушване на шефа на ДАНС заради кмета на Септември

БСП иска изслушване на шефа на ДАНС заради кмета на Септември

БСП ще поиска изслушване на шефа на ДАНС в Комисията за контрол на службите в НС заради това, че в дома на кмета на Септември бяха открити документи, отнасящи се до разработка на агенцията, съобщи в града членът на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров, цитиран от пресслужбата на партията. Кметът на Септември Марин Рачев бе арестуван през седмицата след сигнали за злоупотреби и впоследствие освободен срещу гаранция от 250 хил. лв.

По думите му сборът от тези гаранции няма и половината от 250 000 лв., наложени като гаранция за кмета Марин Рачев. “Размерът на наложената гаранция би трябвало да съответства на степента на виновност, на степента на опасност от извършеното деяние. Нека хората преценят доколко е сериозно неговото деяние“, посочи той.

След ареста жители на Септември излязоха на демонстрация в негова защита и обявиха, че е първият кмет на общината, които е направил много неща за жителите й.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Краят на Американската мечта

Краят на Американската мечта

Трябва да си дълбоко заспал, за да вярваш, че всеки има шанс в страна, в която 1 процент от населението притежава 50 процента от богатствата...

Прочети още:

Loading...

Земеделие