Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет19012018

Брой 13, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.59855 BGN1 GBP = 2.21729 BGN1 CHF = 1.66482 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) За опашки по границите алармира ГД „Гранична полиция”

За опашки по границите алармира ГД „Гранична полиция”

За опашки по границите алармира ГД „Гранична полиция”

На българо-гръцката граница на ГКПП “Маказа и “ГКПП“ Кулата трафикът е интензивен. На ГКПП “Маказа“ има 1 км колона от леки автомобили на изход. Това сочат данни към 12.00 часа, публикувани на сайта на ГД “Гранична полиция“. Препоръчва се използването на алтернативни маршрути през ГКПП “Златоград“, ГКПП “Ивайловград и ГКПП “Капитан Петко войвода“. 

На границата с Румъния на ГКПП “Дунав мост-Видин“ движението е натоварено и има 1 км опашка от товарни автомобили на изход. На българо-сръбската граница на ГКПП “Калотина“ трафикът е интензивен на вход. На границата с Турция на ГКПП “Капитан Андреево“ движението е натоварено в двете посоки. На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички ГКПП.

Фериботът Оряхово — Бекет работи само в светлата част от деня поради ниско ниво на река Дунав. На румънска територия от 12.00 ч. до 20.00 ч. движението за товарни автомобили над 7.5 т ще бъде ограничено, поради високите дневни температури.

България

Икономика

Култура

Спорт

Мария Шарапова повиши децибелите и взе реванш

Мария Шарапова изигра много силен мач и се справи с поставената под номер 14 Анастасия Севастова от Латвия. Рускинята спечели с 6:1, 7&#…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие